Τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2008 9:01 πμ |

alt




Τα γλυκά είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία φαγητού: δεν είναι το sine qua non της διατροφής, είναι πάντα το επιπλέον, το περιττό, το ωραίο τέλος στο δείπνο, η παρασπονδία της δίαιτας για την οποία δεν μετανιώνουμε ποτέ, η παιδική εμμονή και η ενήλικη επιθυμία. Θα μπορούσε ποτέ μια αμαρτία να είναι αλμυρή ή στυφή; Θα μπορούσε ο πειρασμός να μην έχει το χρώμα της καραμέλας, το άρωμα της σοκολάτας και τη γεύση μιας πλούσιας κρέμας;

Και ευτυχώς για όλους όσους είναι επιρρεπείς στις μικρές, αθώες αμαρτίες, η Αθήνα είναι γεμάτη από γλυκές γωνίες έτοιμες να προσφέρουν γευστικές, ζαχαρένιες απολαύσεις ......



Αριστοκρατικόν
Όταν ένα ζαχαροπλαστείο συγκαταλέγει ανάμεσα στους πελάτες του τη Γκρέις Κέλυ, τη Μαρία Κάλλας και τη Τζάκι Ωνάση, κρατάει αναλλοίωτη τη συνταγή για τη σοκολάτα του εδώ και δεκαετίες, και ταυτόχρονα έχει πελάτες που συρρέουν καθημερινά για τα εξαιρετικά και φρέσκα γλυκά του, καταλαβαίνεις τότε πως δεν μιλάς για ένα συνηθισμένο συνοικιακό ζαχαροπλαστείο, αλλά για ένα ζωντανό μύθο της Αθήνας. Γιατί αυτό είναι το Αριστοκρατικόν: Περισσότερα από 160 διαφορετικά σοκολατάκια, με μια δόση από την παλιά, κοσμοπολίτικη και λαμπερή Αθήνα.

Σας προτείνουμε:

  • Βίδες σοκολατένιες (γάλακτος ή υγείας) με κακάο
  • Σοκολατάκια υγείας με καυτερή πιπεριά
  • Σοκολατένιες καρδιές με σχέδια από τρία διαφορετικά είδη σοκολάτας

Αριστοκρατικόν: Καραγεώργη Σερβίας 9, Σύνταγμα (210-3220546), Αργυροπούλου 8, Κηφισιά (210-8016533), Βασ. Γεωργίου 10 & Λαοδίκης, Γλυφάδα (210-8985855)

altFresh
Στην περίπτωση του Fresh δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ζαχαροπλαστείο που απλά χρησιμοποιεί άριστα υλικά και βασίζεται σε εκπληκτικές συνταγές, αλλά με το Στέλιο Παρλιάρο που άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζαχαροπλαστική, με τον άνθρωπο που την ανέδειξε ως τέχνη και ανέβασε τον πήχη και για τα υπόλοιπα ζαχαροπλαστεία. Πριν από είκοσι δύο χρόνια είχε να επιδείξει τις αξεπέραστες τάρτες του με τα φρέσκα φρούτα, ενώ τώρα ανανεώνει συνεχώς τις γεύσεις του με καινούριες τούρτες, πάστες, μπισκότα, κέικ, σοκολατάκια και παγωτά και χαρίζει στο κοινό του αυτό που δικαιωματικά ονομάστηκε "γεύσεις αγγέλων".

Σας προτείνουμε:

  • Τούρτα με μέλι και σαμπάνια
  • Crθme Brϋlιe
  • Τάρτα Gianduja με σοκολάτα gianduja valrhona και καραμελωμένα αμύγδαλα

Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 6753802), Λ. Κηφισίας 359, Ερυθραία, τηλ. 210-8000072, 210-8085985), Κ. Βάρναλη, Χαλάνδρι, (τηλ. 210-6896240), Κριεζώτου 12, Κολωνάκι (τηλ. 210-3625003)

Karavan
Με σήμα τις τρεις καμήλες, το Karavan ανέλαβε πριν από είκοσι δύο χρόνια να μας ξεναγήσει στις αυθεντικές ανατολίτικες γεύσεις, και από τότε το όνομά του έγινε συνώνυμο με τον φρέσκο και μυρωδάτο μπακλαβά, το τσουρέκι με το μαχλέπι, τα σμυρναίικα κουλουράκια, τα λουκούμια, το σαραγλί, το καζάν ντιπί και το χαλβά. Και ενώ ο κανόνας λέει πως η μεγάλη παραγωγή (για τα 24 συνολικά καταστήματα) λειτουργεί ενάντια στη ποιότητα, το Karavan αποτελεί τη σιροπιαστή και γλυκιά εξαίρεσή του.

Σας προτείνουμε:

  • Λουκούμι με καϊμάκι
  • Καζάν ντιπί
  • Πολίτικος μαλακός μπακλαβάς

Karavan: Βουκουρεστίου 11 (τηλ. 210-3641540), Ακαδημίας 26, Αθήνα (τηλ. 210-3612864), Γ. Κονδύλη 5, Γλυφάδα (τηλ. 210-8944801), Εμμ. Μπενάκη 4, Κηφισιά (τηλ. 210-8080519), Λ. Πεντέλης 13, Χαλάνδρι (τηλ. 210-6890655)

Au Dιlicieux
Όλοι  το θυμούνται από τότε που βρισκόταν Κανάρη και Σόλωνος γωνία. Με ιστορία που ξεκινά από το 1921, το Au Dιlicieux έχει τον αέρα του παλιού αριστοκρατικού ζαχαροπλαστείου της Αθήνας. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σοκολατάκια (με πρώτη ύλη σοκολάτα Valrhona) και τούρτες, ενώ είναι διάσημο για την Τούρτα Κιλιμάντζαρο - την κορυφή της γεύσης - με σοκολατένιο παντεσπάνι, άγλυκη crθme fraiche και φράουλες.


Σας προτείνουμε:

  • Μους Μπίτερ
  • Καρέ Σοκολάτας
  • Saint Honorι (φωλιά από καραμέλα με διαφορετικές γεύσεις παγωτού)

Au Delicieux: Καψάλη 5, Κολωνάκι, τηλ. 210-7255700

Το Μπισκότο
Η γλυκύτατη κα. Χαρά που άρχισε να πουλάει τα μπισκότα της μετά την προτροπή των φίλων και συγγενών της, κατάφερε να μας θυμίσει τι σημαίνει σπιτικό, παραδοσιακό και ευωδιαστό μπισκότο φτιαγμένο από αγνά (και κατά κύριο λόγο κρητικά) υλικά. Η επιλογή μιας από τις δεκαέξι ποικιλίες του γίνεται πραγματική ιεροτελεστία που αρχίζει από το δρόμο με τη μυρωδιά που σε συνεπαίρνει, συνεχίζεται στους ξύλινους πάγκους με τις διάφανες προθήκες που κρατούν καλά φυλαγμένα τα φρέσκα μπισκοτάκια και ολοκληρώνεται με την απαραίτητη δοκιμή τους.

Σας προτείνουμε:

  • Μπισκότα αμυγδάλου
  • Μπισκότα διπλοψημένα
  • Μπισκότα συννεφάκια με λευκή και μαύρη σοκολάτα

Το Μπισκότο: Σπάρτης 11, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6833598

Despina
Η Despina είναι ένα ακόμη ζαχαροπλαστείο που έγινε γνωστό για ένα γλυκό (στην προκειμένη περίπτωση το  αφράτο μιλφέιγ της), αλλά στο πέρασμα των χρόνων απέδειξε πως μπορεί να φτάσει πολύ παραπάνω. Διάσημη πλέον για τις τούρτες και τις πάστες της, με γευστικότατα βουτήματα και σιροπιαστά, η Despina μπορεί να περηφανεύεται πως η αρχικά μικρή επιχείρηση με τις οικογενειακές συνταγές συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις καλύτερες patisserie της Αθήνας.

Σας προτείνουμε:

  • Μιλφέιγ
  • Τούρτα Albatros (παρφέ σοκολάτας με μια στρώση κρέμα καραμέλα και φύλλο καραμέλας με νουγκά)
  • Πάστα Caramel (παρφέ κρέμα παρφέ σοκολάτα σιρόπι καραμέλα και κουαντρό)

Despina: Χαρ. Τρικούπη 144, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210-8078533, Βασ. Γεωργίου 83Α, Γλυφάδα, τηλ. 210- 9680757, Πατρ. Ιωακείμ 56, Κολωνάκι, τηλ. 210-7295582, Λ. Πεντέλης 29, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6801563

Pastry Family
Απαραίτητη στάση αν βρεθείς στην περιοχή του Χίλτον, το Pastry Family φροντίζει εδώ και 35 χρόνια να γλυκαίνει τον κόσμο με τις τούρτες, τις πάστες, τις τάρτες του αλλά κυρίως με τα σοκολατάκια και τα βουτήματά του. Με τη σημαία της Valrhona να κυματίζει περήφανα ως η πρώτη ύλη για τη σοκολάτα του, και τους σεφ που έρχονται από τη Γαλλία και την Ιταλία για την απαραίτητη ανανέωση του, το Pastry Family το κατάλληλο μέρος για να ενδώσεις στους γλυκούς πειρασμούς.


Σας προτείνουμε:

  • Δαμάσκηνα βουτηγμένα στη σοκολάτα με επικάλυψη από κακάο
  • Βάφλα με πανακότα
  • Μπισκότα σοκολάτας βουτηγμένα σε σοκολάτα

Pastry Family: Ριζάρη 19, Χίλτον, τηλ. 210-7210987, Κηφισίας 244, Κηφισιά, τηλ. 210-8082897, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, τηλ. 210-6196863

Dιsirι
Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά ζαχαροπλαστεία του Κολωνακίου και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που θα μπεις μέσα. Οι μυρωδιές που αναδύονται από το εργαστήριο που είναι ακριβώς από πίσω βοηθούν στην αναζήτηση της ιδανικής γεύσης για τη συνοδεία του καφέ που θα απολαύσεις σε ένα από τα τραπεζάκια του. Όπως και στα περισσότερα ζαχαροπλαστεία, έτσι και εδώ η ποικιλία σε όλα τα είδη γλυκών είναι μεγάλη, αλλά αυτό που αξίζει περισσότερο είναι τα βουτήματα και τα σοκολατάκια του.

Σας προτείνουμε:

  • Προφιτερόλ
  • Φλωρεντίνες
  • Χουρμάδες βουτηγμένοι στη σοκολάτα

Dιsirι: Δημοκρίτου 6, Κολωνάκι (210-3632333)

Αλέα
Λένε πως η αγάπη για τα γλυκά κρατάει για πάντα και μάλλον αυτό είναι η ουσία του Αλέα. Γι' αυτό το λόγο τα προϊόντα του Αλέα είναι πάντα φρέσκα και σου δίνουν την εντύπωση πως δεν τα αγόρασες αλλά τα έφτιαξε κάποιος ειδικά για σένα. Και ενώ μπορείς να βρεις πάστες, σοκολατάκια, κέικ και μπισκότα, η πρωτοκαθεδρία ανήκει σίγουρα στις εντυπωσιακές τούρτες, τα εξαίσια παγωτά και φυσικά στο ανεπανάληπτο cheese cake που μετρά ήδη τους φανατικούς οπαδούς του.


Σας προτείνουμε:

  • Cheese Cake με αγριοκέρασο
  • Double Mousse (σοκολάτα mousse Grand Marnier και mousse σοκολάτας και εκλέρ)
  • Παγωτό butterscotch  με σοκολάτα

Αλέα: Soto Center, Αναγνωστοπούλου 9, Κολωνάκι (210-3625528), Λ. Κηφισίας 258, Φάρος Ψυχικού, (210-6748510)

Κοσμικόν
Για ένα κάτοικο της Αθήνας και λάτρη των γλυκών η λέξη γαλακτομπούρεκο παραπέμπει κατευθείαν στο ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν, όπου καθημερινά δεκάδες ζεστά ταψιά εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Από το 1961, η ευλαβική του αφοσίωση στην παραδοσιακή συνταγή, μαζί με τη χρήση αγνών υλικών, έκαναν γνωστό το εθνικό μας γλυκό ανά την υφήλιο, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, ακόμη και την Ακτή του Ελεφαντοστού όπου και έφτασαν τα ταψάκια του.

Σας προτείνουμε:

  • Γαλακτομπούρεκο
  • Κανταΐφι με γαλακτομπούρεκο
  • Προφιτερόλ

Λ. Ιωνίας 104, Άγιος Νικόλαος, (210 8649124), Χρ. Σμύρνης 69, Άγιος Ελευθέριος (210 2023350), Αγ. Αλεξάνδρου 102 & Ζησιμοπούλου, Παλαιό Φάληρο, (210-9811677)

Κωνσταντινίδης
Κάποτε, κάθε ταξίδι στη Βόρειο Ελλάδα συνοδευόταν από μια στάση στη Λάρισα για τα μιλφέιγ του. Τώρα, κάθε βόλτα κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα του είναι ο λόγος για να σταματήσει κανείς τη δίαιτα. Εκτός από τα μιλφέιγ, ο Κωνσταντινίδης δελεάζει με τα σιροπιαστά του, τα τσουρέκια του, το προφιτερόλ και τις τούρτες του που γίνονται με τις παραδοσιακές μικρασιάτικες συνταγές, πάντα μπροστά στα μάτια του πελάτη, στα εργαστήρια που βρίσκονται σε κοινή θέα.


Σας προτείνουμε:

  • Μιλφέιγ
  • Κορνέ
  • Τρίγωνο

Κωνσταντινίδης: Λ. Κηφισίας 129,Γηροκομείο, (210 6982601), Λ. Μεσογείων 86, Γουδι (210 7711644), Λ. Μεσογείων 368, Αγ. Παρασκευή (210 6082220) http://www.konstandinidis.gr/

Αγαπητός
Όταν το πιο αγαπητό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κατακτήσει το αθηναϊκό κοινό, ήρθε η δικαίωση για τους λάτρεις του τρίγωνου πανοράματος που δεν θα χρειάζεται πλέον να ανέβουν στη συμπρωτεύουσα για να το απολαύσουν. Πέρα όμως από τα τρίγωνα, ο Αγαπητός διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πραλίνες, εξαιρετικά σιροπιαστά, πάστες αλλά και το περίφημο τσουρέκι του είτε γεμιστό με σοκολάτα είτε με κάστανο.


Σας προτείνουμε:

  • Τρίγωνο πανοράματος
  • Τσουρέκι
  • Καζάν Ντιπί

Αγαπητός: Βουλής 7, Σύνταγμα (210-3258110), Λ. Πεντέλης 5, Χαλάνδρι (210-6896663), Λ. Κηφισίας 76, Μαρούσι (210-8020028)

Βάρσος Κηφισιάς
Από το 1892 μέχρι σήμερα, ο Βάρσος διατηρεί ακόμη κάτι από την αίγλη του παλιού κηφισιώτικου ζαχαροπλαστείου. Δεν πρόκειται για το κατάστημα με τις περίεργες και μοντέρνες γεύσεις, τις εξωτικές σοκολάτες και τα ιδιαίτερα γλυκά, αλλά για το παλιό γαλακτοπωλείο απ' όπου θα προμηθευτείς τα απαραίτητα εφόδια για το πρωινό σου, και τα βουτήματα για τον καφέ σου, τις κρέμες και τη σαντιγί που θα χρησιμοποιήσεις στα γλυκά σου.


Σας προτείνουμε:

  • Ρυζόγαλο
  • Κρουασάν με καρύδια και σοκολάτα
  • Τσουρέκι

Βάρσος Κηφισιάς: Κασσαβέτη 5, Κηφισιά (210-8012472)

Χαρά
Γύρω στο 1929 η προνοητική κα. Αριστέα που ξεκινούσε από την Κωνσταντινούπολη για την Ελλάδα αποφάσισε από φόβο να κρύψει την πολύτιμη συνταγή για το εκμέκ και το καϊμάκι στο παπούτσι της. Από τότε έγινε ο πόλος έλξης για όλη την Αθήνα για το περίφημο εκμέκ της Χαράς. Αγνοείστε όλα τα υπόλοιπα γλυκά και δείξτε του το δέοντα σεβασμό καθώς και στο κανταΐφι και τα παγωτά. Δυστυχώς το Athens 2004 ecmek δεν διατίθεται πλέον, αλλά για διπλή ποσότητα και απόλαυση ζητήστε το Winners' Ecmek, σε μπολάκι με τους Ολυμπιακούς κύκλους! Ratatouille_image_2.jpg

Σας προτείνουμε:

  • Εκμέκ
  • Καϊμάκι παγωτό
  • Καταϊφι

Χαρά: Πατησίων 339, Άνω Πατήσια (τηλ.210 2282766   210 2015009)



πηγη : www.gourmed.gr





RSS Feed για αυτό το θέμα 39

glayki_

από glayki glayki | Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2008 9:29 πμ

μπονζουρ Ανδρέα..πέρα από το Αριστοκρατικόν και το fresh που είναι εκπληκτικά έχω να προτείνω άλλο ένα που έχω πάθει πλάκα...
το Γλυκοτεχνείο...

η ποιότητα του και οι γεύσεις του δεν παίζονται!

allotino

από ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΛΕΣ | Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008 3:36 πμ

Καλημερα glayki .
Ενδιαφερουσα η προταση σου.
Θα το επισκευθω.
Περιμενω διευθυνση.

avatar

από ανώνυμος | Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2008 10:17 μμ

ψάχνω για την καλύτερη βασιλόπιτα των β. προαστείων μήπως γνωρίζετε που θά την βρώ.

allotino

από ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΛΕΣ | Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2008 0:07 πμ

Θα σας απογοητευσω αγνωστε φιλε μου.

avatar

από ανώνυμος | Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009 3:53 μμ

kalispera! mipos gnorizete kapoio kalo katasthma me paradosiaka glyka tou koutaliou? efxaristo

allotino

από ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΛΕΣ | Τρίτη, 5 Μαΐου 2009 2:22 πμ

Θα σας απογοητευσω αγνωστε φιλε μου.

Σε ευχαριστώ.

avatar

από ΕΙΡΗΝΗ | Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 2:19 μμ

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΕΣ (ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

avatar

από Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης | Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011 5:09 μμ

Αγαπητή Ειρήνη,
Σαν Δ/ντής Marketing και Πωλήσεων των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλες οι συνταγές μας παραμένουν αναλλοίωτες από το 1920 που ξεκίνησε η ιστορία της εταιρείας μας. Τα ανοιχτά παρασκευαστήρια που διαθέτουν όλα μας τα καταστήματα δηλώνουν από μόνα τους την επιθυμία μας για απόλυτη διαφάνεια της χειρουργικής καθαριότητας και ποιότητας των προϊόντων μας. Άλλωστε ο Τεχνολόγος Τροφίμων της εταιρείας μας ελέγχει καθημερινά την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας όλων των καταστημάτων μας, όπως ορίζονται από το ISO 22000.
Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν ερχόσασταν σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, προκειμένου να ξεναγηθείτε και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους μας οι οποίοι δεν φαίνονται απ το πωλητήριο, ώστε να διαπιστώσετε και μόνη σας ότι τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης χρησιμοποιούν εδώ και έναν αιώνα περίπου, μόνο αγνά και φρέσκα υλικά για την παρασκευή τόσο της κρέμας που αναφέρετε, όσο και όλων των υπόλοιπων γλυκών μας.
Ενδεικτικά σας αναφέρω το Γάλα Ολύμπου, το Βούτυρο Ελασσόνας, το μέλι Κρήτης και πολλές άλλες Αγνές Ελληνικές Πρώτες Ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο 2107711644 ή στο email: marketing@konstandinidis.gr

Με εκτίμηση,

Ροδόπουλος Βασίλης

avatar

από Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης | Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011 11:39 πμ

Αγαπητή Ειρήνη,
Σαν Δ/ντής Marketing και Πωλήσεων των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλες οι συνταγές μας παραμένουν αναλλοίωτες από το 1920 που ξεκίνησε η ιστορία της εταιρείας μας. Τα ανοιχτά παρασκευαστήρια που διαθέτουν όλα μας τα καταστήματα δηλώνουν από μόνα τους την επιθυμία μας για απόλυτη διαφάνεια της χειρουργικής καθαριότητας και ποιότητας των προϊόντων μας. Άλλωστε ο Τεχνολόγος Τροφίμων της εταιρείας μας ελέγχει καθημερινά την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας όλων των καταστημάτων μας, όπως ορίζονται από το ISO 22000.
Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν ερχόσασταν σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, προκειμένου να ξεναγηθείτε και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους μας οι οποίοι δεν φαίνονται απ το πωλητήριο, ώστε να διαπιστώσετε και μόνη σας ότι τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης χρησιμοποιούν εδώ και έναν αιώνα περίπου, μόνο αγνά και φρέσκα υλικά για την παρασκευή τόσο της κρέμας που αναφέρετε, όσο και όλων των υπόλοιπων γλυκών μας.
Ενδεικτικά σας αναφέρω το Γάλα Ολύμπου, το Βούτυρο Ελασσόνας, το μέλι Κρήτης και πολλές άλλες Αγνές Ελληνικές Πρώτες Ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο 2107711644 ή στο email: marketing@konstandinidis.gr

Με εκτίμηση,

Ροδόπουλος Βασίλης

avatar

από SweetHeart | Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 7:00 μμ

Προσφάτως δοκίμασα το καλύτερο τσουρέκι σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι. Απλό, μαλακό και μυρωδάτο! Το μαγαζί λέγεται Sarayli Saray και είναι τύπου παραδοσιακές γεύσεις απο όλη την Ελλάδα ή κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι. Επίσης, το παγωτό καϊμάκι του ειναι απίθανο!

KONSTANDINIDIS

από ZAXAROPLASTEIA KONSTANDINIDIS | Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 3:07 μμ

Αγαπητή Ειρήνη,
Σαν Δ/ντής Marketing και Πωλήσεων των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλες οι συνταγές μας παραμένουν αναλλοίωτες από το 1920 που ξεκίνησε η ιστορία της εταιρείας μας. Τα ανοιχτά παρασκευαστήρια που διαθέτουν όλα μας τα καταστήματα δηλώνουν από μόνα τους την επιθυμία μας για απόλυτη διαφάνεια της χειρουργικής καθαριότητας και ποιότητας των προϊόντων μας. Άλλωστε ο Τεχνολόγος Τροφίμων της εταιρείας μας ελέγχει καθημερινά την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας όλων των καταστημάτων μας, όπως ορίζονται από το ISO 22000.
Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν ερχόσασταν σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, προκειμένου να ξεναγηθείτε και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους μας οι οποίοι δεν φαίνονται απ το πωλητήριο, ώστε να διαπιστώσετε και μόνη σας ότι τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης χρησιμοποιούν εδώ και έναν αιώνα περίπου, μόνο αγνά και φρέσκα υλικά για την παρασκευή τόσο της κρέμας που αναφέρετε, όσο και όλων των υπόλοιπων γλυκών μας.
Ενδεικτικά σας αναφέρω το Γάλα Ολύμπου, το Βούτυρο Ελασσόνας, το μέλι Κρήτης και πολλές άλλες Αγνές Ελληνικές Πρώτες Ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο 2107711644 ή στο email: marketing@konstandinidis.gr

Με εκτίμηση,

Ροδόπουλος Βασίλης

avatar

από ηλιας | Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 5:29 μμ

Παιδια αν και λιγο ετεροχρονισμένος,
υπάρχει ενα μικρό μαγαζάκι στο τερμα της ΠΑΤΗΣΙΩΝ

aoriths

από lazaros Lazaridis | Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 5:38 μμ

Παιδιά αν και λίγο ετεροχρονισμένος ,
υπάρχει ένα μικρό οικογενειακό ζαχαροπλαστείο στο τέρμα της ΠΑΤΗΣΙΩΝ στην Αγ.Βαρβαρα την εκκλησία κοντά-ΚΙΜΟΝ λέγεται.Εχει στην γωνία τραπεζα Πειραιώς και μπαίνεις μέσα στον δρόμο αυτό στα 10 μετρα.
Ειναι λοιπόν ένας αυθεντικός Πολίτης εκεί ο κ.Κίμων και παιδιά οοοοοο,τι φτιάχνει ο ανθρωπός είναι λες και το τρώς από το ΣΕΡΑϊ στην ΠΟΛΗ
Σεκερ-παρε
Σαραγλί
Καζαν τιπί
και το κορυφαίο του Τσουρέκι που μοσχομυρίζει...
Μικρό μαγαζάκι-μικρή κατανάλωση και ολόφρεσκα προιόντα....

Εγω πλέον τα μεγάλα δεν τα πολυεμπιστεύομαι - ας εχουν φοβερές γεύσεις

Κατεβαίνω από Πευκη για το τσουρέκι του ΚΙΜΟΝ

mvasiliadoy

από sweet mary | Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 5:34 μμ

Συμφωνώ με την sweetheart. Το καλύτερο τσουρέκι το έχω πάρει από το Sarayli Saray από το κατάστημα της Δροσιάς, στην πλατεία. Επίσης φημίζεται για το γαλακτομπούρεκο που είναι εξαιρετικό. Απ' ότι 'εχω μάθει είναι οικογενειακό μαγαζί από Μικρασιάτες και χρησιμοποιούν πολίτικες συνταγές σε όλα τους τα γλυκά. Μοσχομυρίζει όλη η Δροσιά!

avatar

από ΑΓΓΕΛΙΚΗ | Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011 4:45 μμ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΩΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΔΩΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ .ΤΟ ΛΕΝΕ LEVOTRE PIREE KAI BΡΙΣΚΕΤΕ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 166

menegatou

από MARIA MARKOULI | Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011 4:43 μμ

θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι υπαρχει ενα καταπληκτικο ζαχαροπλαστειο στο ελληνικο στη ιασωνιδου που φτιαχνει καταπληκτικα γλυκα...τα σιροπιαστα του ειναι τα καλυτερα που φαει...και βεβαια η cookies του ειναι θεϊκη...και σε τουρτα και σε παγωτο...δεν εχω φαει καλυτερη...γλυκοτεχνειο ονομα και πραγμα

avatar

από J+R | Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011 9:18 μμ

Καλησπέρα σας,διάβασα όλα τα σχόλια και περιέργως δεν αναφέρεται ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα,η ΜΕΛΙΣΣΑ στο Περιστέρι.

Οι γεύσεις του και η ποιότητά του είναι επιπέδου εξωτερικού και εστιατορίου 5-άστερου σχεδόν και αυτό το στηρίζω και εν μέρει στην επαγγελματική μου ιδιότητα και όχι μόνο σαν απλός πελάτης.Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!

avatar

από ανώνυμος | Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 10:53 πμ

Η διεύθυνση του au delicieux έχει αλλάξει.. θα βρείτε τα γλυκά του όμως στο golden hall ,στη φιλοθέη και στο νέο κατάστημα menoo κηφισιάς 310 η διονύσου 7..παστες ταρτες τούρτες γλυκά κουταλιού μαρμελαδες σοκολατακια και αλλά delicieux προϊόντα στη διάθεση σας...

avatar

από takis | Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011 9:12 μμ

ta calitera glika tis atinas ine mono lonis

avatar

από LIGURA | Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 6:19 μμ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΣΚΕΤΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1928 ..νομιζω ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΤΗ ΧΡΕΜΩΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ LIDO(νομιζω) στη μεση της χρεμωνιδου στο δεξι χερι...το πασχα εχει ουρα για τα τσουρεκια του

avatar

από ανώνυμος | Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 7:57 μμ

η διευθυνση του "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΝ" αλλαξε. η νεα διευθυνση ειναι ΒΟΥΛΗΣ 7, μαλλον εκει που ηταν ο αγαπητος.

billmman

από BASILIS BASILIS | Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011 7:59 μμ

καλησπερα και χρονια πολλα
δοκιμαστε γενικοτερα γλυκα απο τα ζαχαροπλαστεια ΦΛΕΙΒΟΡ στου ζωγραφου
και θα με θυμηθειτε ολα ειναι καταπληκτικα μελομακαρονα κουραμπιες δουκισσα ζητηστε οικογενειακη τα σπαει..

avatar

από marie eclair | Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 1:13 πμ

MOU KANEI ENTYPOSI POU DEN EIPE KANEIS GIA TO PALET!
APISTEFTO PROFITEROL, KATAPLIKTIKO TSOYREKI!!!!!

KALAMAKIOU STON ALIMO! 34 XRONIA DEN BORW NA FAW APO ALLOU!

avatar

από ανώνυμος | Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012 6:47 μμ

Πήρα δώρο Χριστουγέννων το τσουρέκι κάστανο από τον Κωνσταντινίδη. Ήταν τόσο γλυκό όπου το σχόλιο του ανθρώπου που το δώρισα ήταν :"Κόντεψα να λιποθυμήσω από τη ζάχαρη". Αποτέλεσμα, αρχίζαμε και ξεφλουδόζαμε το τσουρέκι από τη σοκολάτα και καθαρίζαμε από το κάστανο μήπως και μπορέσουμε να το φάμε.

avatar

από Mark Ellinas | Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012 10:26 πμ

Xmmm,ola mazemena alla kapoia leipoun..
Alitheia giati den yparxoun sti lista terkenlis despoina,i ta fleivor??
kserw kserw...bad issue..
tespa..etsi leitourgoun ta pragmata stn ellada..

avatar

από ανώνυμος | Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012 7:09 μμ

Μήπως ολοι κάνεται διατίμηση στα μαγαζιά

avatar

από anwnymou tou ellhnos | Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012 11:55 μμ

kapoio gia siropiasta sto istoriko kentro exw akousei xerei kaneis tipota? ekei ag markou kai perix

avatar

από ... | Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012 11:56 μμ

kapoio gia siropiasta sto istoriko kentro exw akousei. xerei kaneis tipota ekei perix ag markou

menegatou

από MARIA MARKOULI | Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 10:25 μμ

αν θες να φας καλα σιροπιαστα να πας στο γλυκοτεχνειο εχει τα καλυτερα....οπως επισεις ειναι θαυμασιο το προφιτερολ του...θεικο...και το βασικο ειναι οτι ολα ειναι φρεσκα....

avatar

από Δημητρης | Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 5:40 μμ

House Of Cake Ολυμπιάς 56 Αργυρουπολη. εχει φοβερα γλυκα.

avatar

από Ioannis | Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 3:06 μμ

Σιροπιαστά έχει και ο Gόllόolu της οδού Νίκης

avatar

από ΜΑΡΑΚΙ | Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 5:28 μμ

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕΛΙ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 64 ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!!!ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ....

avatar

από ανώνυμος | Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 4:32 μμ

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΑΑΑΑΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕΛΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 64

annelu

από Anne Lurak | Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013 3:27 μμ

Σαν στο σπίτι σας!

http://www.sanstospitisas.netau.net/

το καλύτερο Ατταλειώτικο σαραϊλί-μπακλαβάς (ρολό μπακλαβά γεμιστό με καρύδι) σε πολύ καλή τιμή από την ομάδα του "Σαν στο σπίτι σας!".Δεν πρόκειται να το βρείτε σε κανένα ζαχαροπλαστείο με ανατολίτικα γλυκά!!!

avatar

από Γιώργος | Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 11:01 μμ

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη φοβερά, πεντανόστιμα :) και με καλές τιμές!! όποιος δοκιμάσει θα καταλάβει..

avatar

από Στέλλα | Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 3:39 μμ

Για όσους έχουν αδυναμία στα τρίγωνα Πανοράματος, έχω να προτείνω το ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'' στο Μαρούσι, Βασιλίσσης Σοφίας 24, Μαρούσι (Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά 08:30-23:00). Είναι πολλά χρόνια εκεί, έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι τα δεύτερα νοστιμότερα τρίγωνα που έχω δοκιμάσει.
Τα καλύτερα τρίγωνα που έχω φάει - κι έχω φάει πολλά :P - ήταν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Δροσιά που λεγόταν ''ΑΝΔΡΕΑΣ- τρίγωνα πανοράματος'' και δυστυχώς έχει πλέον κλείσει, εκεί είχε και με γέμιση της κλασικής κρέμας αλλά και με πραλίνα, καταπληκτικά..

avatar

από Stella | Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 3:41 μμ

Για όσους έχουν αδυναμία στα τρίγωνα Πανοράματος, έχω να προτείνω το ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'' στο Μαρούσι, Βασιλίσσης Σοφίας 24, Μαρούσι (Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά 08:30-23:00). Είναι πολλά χρόνια εκεί, έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι τα δεύτερα νοστιμότερα τρίγωνα που έχω δοκιμάσει.
Τα καλύτερα τρίγωνα που έχω φάει - κι έχω φάει πολλά :P - ήταν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Δροσιά που λεγόταν ''ΑΝΔΡΕΑΣ- τρίγωνα πανοράματος'' και δυστυχώς έχει πλέον κλείσει, εκεί είχε και με γέμιση της κλασικής κρέμας αλλά και με γέμιση πραλίνα, καταπληκτικά.. Τέλος, από τον Κωνσταντινίδη είμαι απογοητευμένη με τα τρίγωνά του, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής.

avatar

από rosebud123 | Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 3:44 μμ

Για όσους έχουν αδυναμία στα τρίγωνα Πανοράματος, έχω να προτείνω το ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'' στο Μαρούσι, Βασιλίσσης Σοφίας 24, Μαρούσι (Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά 08:30-23:00). Είναι πολλά χρόνια εκεί, έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι τα δεύτερα νοστιμότερα τρίγωνα που έχω δοκιμάσει.
Τα καλύτερα τρίγωνα που έχω φάει - κι έχω φάει πολλά :P - ήταν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Δροσιά που λεγόταν ''ΑΝΔΡΕΑΣ- τρίγωνα πανοράματος'' και δυστυχώς έχει πλέον κλείσει, εκεί είχε και με γέμιση της κλασικής κρέμας αλλά και με πραλίνα, καταπληκτικά..

avatar

από rosebud123 | Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 3:47 μμ

Για όσους έχουν αδυναμία στα τρίγωνα Πανοράματος, έχω να προτείνω το ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'' στο Μαρούσι, Βασιλίσσης Σοφίας 24, Μαρούσι (Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά 08:30-23:00). Είναι πολλά χρόνια εκεί, έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι τα δεύτερα νοστιμότερα τρίγωνα που έχω δοκιμάσει.
Τα καλύτερα τρίγωνα που έχω φάει - κι έχω φάει πολλά :P - ήταν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Δροσιά που λεγόταν ''ΑΝΔΡΕΑΣ- τρίγωνα πανοράματος'' και δυστυχώς έχει πλέον κλείσει, εκεί είχε και με γέμιση της κλασικής κρέμας αλλά και με πραλίνα, καταπληκτικά.. Ο Κωνσταντινίδης με έχει απογοητεύσει στα τρίγωνα συγκεκριμένα,συνεπώς δε θα τον πρότεινα.

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας εδώ

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog